Skip to content

Something old, something new – Tutustu Anttiin!

Antti Reivonen (DI) on aloittanut tehtävänsä Staironin myyntipäällikkönä ja yhtiön johtoryhmän jäsenenä 7.9.2020. Myynnin ja uusasiakashankinnan lisäksi Antin tehtäviin kuuluu markkinoinnin ja asiakaslähtöisten myyntiprosessien kehittäminen.

Uudet tehtävät innostavat:

– Olen ylpeä ja erittäin otettu Staironin tarjoamasta mahdollisuudesta toimia yhtiön myyntipäällikkönä. Minulle on kertynyt yli kymmenvuotinen työkokemus metalliteollisuuden parissa erityisesti tuotannon- ja laadunkehitykseen liittyvissä työtehtävissä ja uskon, että tätä kokemusta osataan yhtiössä arvostaa. Uudessa tehtävässäni pääsen haastamaan itseäni ja tuon samalla Staironin sekä varsinkin yhtiön asiakkaiden käyttöön tuotteiden valmistamiseen ja valmistettavuuden parantamiseen liittyvän tietotaitoni ja osaamiseni.

– Stairon on kehittynyt viimeisten parin vuoden aikana valtavasti eteenpäin nuorekkaan ja motivoituneen porukan avulla, joten innolla odotan tulevia haasteita ja toimintaa asiakasrajapinnassa.

Antti ja Stairon jakavat yhteisen historian vuosilta 2013–2016, jolloin hän toimi yhtiön tuotannon kehittämisen ja laatujärjestelmien parissa. Viimeiset viisi vuotta Antti on toiminut Turun Sandvikin tehtaan kattavissa laadunhallinnan ja prosessikehityksen tehtävissä raskaiden kaivoskoneiden valmistuksessa.

Staironin toimitusjohtaja Timo Kylä-Nikkilä on tyytyväinen uuden myyntipäällikön valintaan ja vanhan kollegan paluumuuttoon:

– Hienoa saada Antti takaisin taloon entisenä työkaverina, mutta erityisesti hänen vankan kokemuksensa vuoksi. Staironin palvelujen myynti vaatii vahvaa teollistuotannollista substanssiosaamista, jotta asiakkaitamme voidaan palvella mahdollisimman laadukkaasti ja kehittää heille mahdollisimman kokonaistehokkaita ratkaisuja.

Tilaa Staironin uutiskirje!

Kerromme edistyksellisistä ratkaisuista, rohkeasta kehittämisestä sekä haasteista, joita olemme voittaneet yhdessä kumppaniemme kanssa.