Kaarinalainen pelastusnostimien ja -ajoneuvojen valmistaja Vema Lift ja Stairon ovat tehneet yhdessä pitkäaikaista ja tiivistä valmistus- ja tuotekehitysyhteistyötä vaativien tuotteiden parissa. Stairon on lunastanut paikkansa kiitettävästi. 

– Staironilla on vahva osaaminen teollisesta valmistuksesta, ymmärrys laadun merkityksestä ja kotimainen tausta. Nostamme nämä asiat suureen arvoon, Vema Liftiltä kerrotaan. 

Vema Liftin historia kattaa yli 1000 valmistettua yksikköä 40 eri maahan toimitettuna. Yritys on nykyisin osa Nordic Rescue Group -konsernia, yhdessä pelastusajoneuvoja valmistavan Saurus Oy:n kanssa. Eteenpäin katsova yritys vaatii myös yhteistyökumppaneiltaan paljon. 

– Yrityksemme valmistaa ja myy maailmanlaajuisesti pelastusnostimia ja -ajoneuvoja, joten on ehdoton edellytys, että voimme olla varmoja tuotteidemme laadusta. Stairon on ollut näiden vaatimusten mukainen avaintoimittaja Vema Liftille. 

Kumppanuus kasvaa muutosmyönteisyydestä

Ilman kommunikointia ja avoimuutta muutokseen kumppanuus ei toimi halutulla, eteenpäin katsovalla tavalla. 

– Proaktiivinen ote tuotteidemme valmistettavuusasioissa on tuonut lisänäkemystä suunnittelumme tueksi. Staironin ammattilaisten suoraviivainen kommunikaatio on ollut avain tulokselliseen yhteistyöhön. 

Muutos on aina läsnä. Monet tuotekehitysvaiheessa olevat laitteet kokevat muutoksia vielä tuotantovaiheessa.

– Stairon reagoi muutoksiin aina avoimesti, Vema Liftiltä kuitataan. 

– On ollut ilahduttavaa huomata Vema Liftin henkilöstön laaja osaanotto ja avoin ajatusmaailma uusille ehdotuksille yhteisten haasteiden edessä. Avoimessa yrityskulttuurissa syntyy parhaat tulokset ja uskon, että niin on tässäkin tapauksessa, Staironin Myyntipäällikkö Antti Reivonen kommentoi.

Tutustu Vema Liftiin, Nordic Rescue Groupiin ja heidän korkealuokkaisiin tuotteisiinsa osoitteessa www.vema.fi

Tilaa Staironin uutiskirje!

Kerromme edistyksellisistä ratkaisuista, rohkeasta kehittämisestä sekä haasteista, joita olemme olleet voittamassa yhdessä kumppaniemme kanssa.  


Tilaa uutiskirje