Skip to content

Kokonaisvaltaisia toteutuksia

Vuosikymmenten kokemuksella.

Kaikki palvelut samasta paikasta

Kone- ja laitevalmistus

Raaka-aineista valmiiksi tuotteeksi.

Tuote- ja valmistuskehitys

Toteutukset yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Projektinhallinta

Onnistunut projekti alusta loppuun.

Laitemodernisaatiot

Laitteen elinkaaren ja käyttövarmuuden kehittäminen.

Pakkaus ja logistiikka

Toimitukset ympäri maailmaa.

Asennus ja varustelu

Turvalliset asennukset kohteessa.

Huolto ja korjaus

Kunnossapitopalvelut ja varaosat.

Play Video about Stairon 12 vuotta

Kone- ja laitevalmistus

Ammattitaitomme kattaa prosessiteollisuuden koneiden ja laitteiden valmistuksen raaka-aineista valmiiksi tuotteeksi. Toteutamme kaikki laitevalmistuksen vaiheet osavalmistuksesta pintakäsittelyyn ja tuotetestaukseen.

Tuote- ja valmistuskehitys

Kehitämme kustannustehokkaita tuote- ja palveluratkaisuja yhteistyössä asiakkaan kanssa. Luomme merkittävää etua kirkastamalla kehitystyön lähtökohdat ja vaatimukset.

Projektinhallinta

Autamme saavuttamaan parhaan tuloksen hankkeen alkumetreiltä lopputuotteeseen saakka. Varmistamme korkean laadun vastaamalla itse koko tuotantoketjusta niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Modernisaatiot

Kannamme vastuun muuttuvasta maailmasta jatkamalla koneiden ja laitteiden elinkaarta.

Asennus ja varustelu

Toteutamme laite- ja koneasennukset sekä varustelut asiakkaan kohteissa.

Pakkaus ja logistiikka

Toimitamme valmiit laitteet asiakkaiden kohteisiin ympäri maailmaa.

Huolto ja korjaus

Tarjoamme elinkaaren mittaiset huolto- ja korjaustyöt laitteille ja koneille. Palvelu kattaa tehtaalla tai asiakkaan luona valmistetut ratkaisut.

Luja osaaminen

Stairon-laatu syntyy kokonaisvaltaisesta edelläkävijyydestä.

stairon_palvelut

Haasteesta toimivaan lopputulokseen

Palveluvalikoimamme vastaa kaikkiin  koneteollisuuden tarpeisiin aina suunnittelusta valmiiseen ratkaisuun saakka. Kokonaisvaltainen osaamisemme ei  pääty tähän: Toimitamme myös tilaukset asiakkaillemme ja tarjoamme  tuotteiden käyttöikää pidentävää huolto- ja korjauspalvelua.

Staironin laatusertifikaatit

Laatu on aina ollut erittäin tärkeä osa Staironin toimintatapaa. Toimintamme auditoitiin jälleen vuonna 2023 erinomaisin arvosanoin.

  • ISO 9001 on yksi maailman tunnetuimmista laatustandardeista. ISO 9001 muodostaa myös Staironin laatujärjestelmän systemaattisen ja kattavan ytimen.
  • ISO 14001 -ympäristöjärjestelmä auttaa meitä tunnistamaan toimintamme ympäristövaikutukset ja tukee tavoitteitamme vaikutusten minimoimiseksi.
  • ISO 45001 -standardi on työturvallisuutemme perusta ja johtamisjärjestelmä. Se auttaa meitä edistämään työntekijöiden työhyvinvointia ja vahvistamaan työturvallisuuskulttuuria. Teemme kaikkemme työturvallisuuden korkean tason ylläpitämiseksi.
  • Meillä on myös toimialakohtaiset laatusertifikaatit hitsaukseen ja terästuotantoon. ISO 3834-2 -hitsausstandardi on osoitus panoksestamme hitsauksen korkean laadun varmistamiseksi. EN 1090-1 -standardi on tärkeä osa rakennetun ympäristön turvallisuutta, sillä se kuvaa kantavien metallirakenteiden kestävyyttä ja laatua. Samalla se kuvaa toimintamme laatua kaiken terästuotannon osalta.

.

Heräsikö kiinnostus?

Ota yhteyttä, Ratkaistaan tuotannon haasteita yhdessä.