Parasta aikaa Staironilla tehdään hommia parin viikon päästä asiakastoimitukseen menevän purku- ja pakkaustyön loppuunsaattamiseksi. Yhteistyön volyymi on Sandvikiltä Staironille kasvanut tasaisesti.

– Rohkeus, mukautumiskyky ja jatkuva uuden oppimisen nälkä ovat kulmakiviä teollisuuden ammattilaisen menestykselle. Sandvikin ja Staironin toimintatavoissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla nämä kolme ominaisuutta. Kiitän asiakastamme luottamuksesta ja uskon yhteistyömme jatkuvan vahvana, kertoo Staironin myyntipäällikkö Antti Reivonen. Hän on myös oman työhistoriansa aikana pätevöitynyt laadunhallinnan ja prosessikehityksen tehtävissä liittyen raskaiden kaivoskoneiden valmistukseen.

Markkinatilanteista riippuen on yhteinen tulevaisuuden tavoite kasvattaa toimintaa ja päästä hyödyntämään staironilaisten moniosaamista mm. osien varustelussa sekä kokoonpano- ja valmistustyössä.

– Staironin yksi parhaita puolia on ehdottomasti se, että he ovat joustavuuden lisäksi tavoitteellisia ja haluavat päästä osaksi meitä kehittämällä asiantuntijapalveluitaan pitkäjänteisesti, Esa-Pekka Kantola päättää.

Me uskomme, että jokaiseen ongelmaan on ratkaisu. Siksi palvelutarjoomamme on laaja ja joustava.
Tutustu ja haasta meidät ratkomaan ongelmasi!