Helmikuussa myyntipäällikkönä aloittaneen Hankilanojan tausta on vahvasti tekninen. Suunnittelijana ja tuotepäällikkönä työskennelleenä hänellä on loistavat valmiudet perehtyä vaihtuvien asiakkaiden tarpeisiin. Mitkä ovat hänen mietteensä alkaneesta matkasta Staironilla?

Hankilanoja on työskennellyt teknologiateollisuudessa jo yli 11 vuotta, josta noin yhdeksän vuotta lujuuslaskennan suunnittelijana paperi- ja selluteollisuudessa. Lisäksi hän on toiminut tiiminvetäjänä ja ollut muun muassa perustamassa lujuuslaskentaosastoa alihankkijalle. Viimeisimpänä työnään ennen Staironille siirtymistä Hankilanoja toimi kaksi vuotta tuotepäällikkönä ja otti enemmän vastuuta myynnillisistä tehtävistä.

– Siirtyminen suunnittelijan paikalta myynnillisiin tehtäviin on tuntunut luontevalta, koska näin pääsen paremmin keskustelemaan asiakkaiden kanssa heidän tarpeistaan, ja löytämään ratkaisuja tuotannollisiin kysymyksiin, Hankilanoja kertoo.

Asiakkaan tarpeet edellä

Staironin mahdollisuudet teollisena palveluyhtiönä ovat laaja-alaiset, ja Hankilanojan kokemus ulkomaankaupasta avaa tulevaisuudessa väyliä, joissa kasvattaa liiketoimintaa.

– Odotan mielenkiinnolla näkeväni Staironin potentiaalin ja mihin kaikkeen me pystymme sekä minkälaisia uusia asiakkuuksia se mahdollistaa. Selkeä bonus on, että Staironin asiakkaat ovat useilta teollisuudenaloilta. Pääsen tutustumaan uusiin teknologioihin ja oppimaan lisää, Hankilanoja kehuu.

Tuore myyntipäällikkö odottaa innolla pääsevänsä työskentelemään asiakkaiden kanssa ja kehittämään Staironin toimintaa.

– Odotan pääseväni soveltamaan Staironin mahdollisuuksia asiakkaiden tarpeisiin ja ratkomaan haasteita, Hankilanoja sanoo.